Fizinio ugdymo mokytojų metodinė diena

Atgal

Fizinio ugdymo mokytojų metodinė diena

  2024-06-13

         Birželio 13 d. Kulautuvoje vyko Kauno rajono fizinio ugdymo mokytojų metodinė diena. Ekskursija prasidėjo po Kulautuvos miestelį, kurią pravedė istorijos mokytojas Mykolas Fedaravičius. Mokytojai gilinosi į Diskgolfo žaidimą. Šio žaidimo mokė Raudondvario gimnazijos Kulautuvos vidurinio ugdymo skyriaus mokinys Adomas Brazauskas. Adomas yra Lietuvos čempionas ir vasarą dalyvaus JAV jaunimo pasaulio čempionate. Linkime Adomui SĖKMĖS JAV jaunimo pasaulio čempionate!
         Labai aktualia tema apie aktyvios mokyklos elementus pasidalijo Kulautuvos pagrindinės mokyklos fizinio ugdymo mokytoja Odeta Burneikienė. Geriausi rezultatai pasiekiami tik bendradarbiaujant !
        Kauno r. švietimo kultūros ir sporto vedėjo pavaduotojas sportui Arūnas Talalas padėkojo rajono mokytojams už pasiektus sportinius rezultatus, už pagalbą organizuojant varžybas ir teisėjavimą jų metu. Taip pat sporto skyriaus specialistai Lukas Beitnaras ir Vidas Budreckas aptarė ir pasidalijo mokyklų žaidynių rezultatais.
         Raudondvario gimnazijos fizinio ugdymo mokytojas Simonas Šteinkortas suorganizavo komandinį žaidimą, o visuomenės sveikatos specialistė Silvija Ališauskaitė skaitė pranešimą apie komandinio  darbo svarbą fizinio ugdymo pamokose.  Dalyviai dalijosi savo įžvalgomis ir patirtimis.
Fizinio ugdymo mokytojų metodinio būrelio pirmininkė Vilma Klinavičienė pasidalino fizinio ugdymo aktualijomis. Padėkojo visiems rajono mokytojams, aktyviai dalyvavusiems ir prisidėjusiems organizuojamuose renginiuose. ,, Metodinės dienos tikslas buvo aptarti bendrą tikslą - skatinti aktyvų bendradarbiavimą tarp mokinių ir mokytojų, siekiant gerinti fizinį aktyvumą ir skatinti sveiką gyvenseną "
 
Linkime smagių, turiningų ir saulėtų vasaros dienų!
img01